Boeken/preview

nieuwetijdskinderen, beelddenken, adhd, dyslexie, leerproblemen, NLD, autisme, PDD-NOS, overgevoeligheid, te veel fantasie, te weinig fantasie, faalangst, bedplassen, motorische problemen, concentratieproblemen, gespannenheid, oorontstekingen, lui oog, bijziendheid, verziendheid, fixatie deviatie


Corpus Callosum Methode   Deel I Volledig oefenprogramma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar

Voorkaft                                                                                                                                             Achterkaft (klik op de afbeelding voor een vergroting)


Formaat:                     Letter (ongeveer A4)
Aantal bladzijden: 158
Binding:                      Spiraal
ISBN: 978-9-0812-1751-4 NUR 740
Prijs:                           binnen Nederland 35 euro, inclusief verzendkosten
Bestelwijze: Zie pagina Bestellingen

Veel emotionele problemen, gedragsproblemen of leerproblemen kunnen ontstaan of worden verergerd wanneer de linker- en de rechterhersenhelft niet goed samenwerken. De motorische oefeningen en de waarnemingsoefeningen in dit boek verbeteren de samenwerking tussen de beide hersenhelften.

De oefeningen zijn bestemd voor kinderen van ongeveer 4 tot en met 12 jaar. Ze zijn voorzien van achtergrondinformatie en duidelijk beschreven en geïllustreerd. Het oefenprogramma kan uitgevoerd worden onder begeleiding van ouders, leerkrachten of klassenassistenten.

Dit boek is een aanrader voor ieder kind dat problemen heeft of niet lekker in zijn/haar vel zit!

Ga voor een preview naar de link bovenaan deze pagina, of klik hier.