Voer voor therapeuten

nieuwetijdskinderen, beelddenken, adhd, dyslexie, leerproblemen, overgevoeligheid, te veel fantasie, te weinig fantasie, faalangst, bedplassen, motorische problemen, concentratieproblemen, gespannenheid, oorontstekingen, lui oog, bijziendheid, verziendheid, fixatie disparatie

Hoewel het boek Corpus Callosum Methode Deel I in eerste instantie vooral bedoeld was als handleiding voor ouders en onderwijsondersteuners, blijkt het in de praktijk in verreweg de meeste gevallen te worden gekocht en - vaak als aanvulling - gebruikt door therapeuten uit allerlei disciplines. Hoewel niet voorzien, ben ik daar blij mee, want ik besef dat daardoor meer kinderen bereikt zullen worden. De ouders die zelf met de CCMethode aan het werk gaan (en therapeuten die vragen hebben) kunnen mij altijd via de mail bereiken voor hulp en/of advies. 

Door het geven van workshops hoop ik nog meer therapeuten, coaches en onderwijskrachten te kunnen bereiken en motiveren om bij de aan hun zorgen toevertrouwde kinderen, gerichte aandacht te besteden aan motorische en sensorische ( in het bijzonder: visuele) vaardigheden.

Workshops
(Zie tabblad in het menu bovenaan deze pagina)

  

© 2007-2024 C.M.Hulsman-Krul