UITNODIGING
Corpus Calloslum Methode Deel II: een leerzaam en praktisch boek  over oorzaak, voorkomen en behandeling van een lui oog (amblyopie) en/of scheelkijken (strabisme).
Momenteel ben ik bezig met het schrijven van Corpus Callosum Methode Deel II.
Ik nodig hierbij iedereen uit die te maken heeft (gehad) met deze problematiek - hetzij persoonlijk, hetzij met zijn kind of anderszins - zijn ervaringen hieromtrent met mij te delen via een mail aan info@corpuscallosummethode.com. Vragen zal ik beantwoorden en ik zal toestemming vragen om eventueel (een deel van) het verhaal (geanonimiseerd) ter informatie en illustratie te gebruiken in mijn boek.    

 

Voer voor therapeuten

nieuwetijdskinderen, beelddenken, adhd, dyslexie, leerproblemen, NLD, autisme, PDD-NOS, overgevoeligheid, te veel fantasie, te weinig fantasie, faalangst, bedplassen, motorische problemen, concentratieproblemen, gespannenheid, oorontstekingen, lui oog, bijziendheid, verziendheid, fixatie disparatie

Hoewel het boek Corpus Callosum Methode Deel I in eerste instantie vooral bedoeld was als handleiding voor ouders en onderwijsondersteuners, blijkt het in de praktijk in verreweg de meeste gevallen te worden gekocht en - vaak als aanvulling - gebruikt door therapeuten uit allerlei disciplines. Hoewel niet voorzien, ben ik daar blij mee, want ik besef dat daardoor meer kinderen bereikt zullen worden.

Door het geven van workshops hoop ik nog meer therapeuten, coaches en onderwijskrachten te kunnen bereiken en motiveren om bij de aan hun zorgen toevertrouwde kinderen, gerichte aandacht te besteden aan motorische en sensorische ( in het bijzonder: visuele) vaardigheden.

Workshops
(Zie tabblad in het menu bovenaan deze pagina)

  

© 2007-2023 C.M.Hulsman-Krul