Links

nieuwetijdskinderen, beelddenken, adhd, dyslexie, leerproblemen, NLD, autisme, PDD-NOS, overgevoeligheid, te veel fantasie, te weinig fantasie, faalangst, bedplassen, motorische problemen, concentratieproblemen, gespannenheid, oorontstekingen, scheelkijken (strabisme), lui oog (amblyopie), afwijkende fixatie disparatie, bijziendheid, verziendheid

http://insamenspel.nl
Via deze link ga je naar de site van Henriette Mol, orhopedagoog, zij werkt als Speeldokter, NLSpel-therapeut en trainer en als visueel screener.
Zij verzorgt tevens opleidingen tot NLSpel therapeut en Speeldokter.

 

www.leerhulpmiddelen.nl
Romy Hebels van Leerhulpmiddelen.nl:
Niet stil kunnen zitten, moeite met lezen, moeite met rekenen, problemen met de fijne motoriek, een andere leerstijl? Dyslexie, ADHD, Beelddenken, Hoogbegaafd, rechtsgeoriënteerd…enz.

Er zijn veel hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden om het leren makkelijker te maken. In onze zoektocht naar hulpmiddelen voor o.a. Dyslexie en ADHD kwamen wij tot de ontdekking dat een Wiebelkussen, een Tangle, een Gekleurde Leesliniaal, een Gripper, een Tafelkaart, al een verschil kan maken. Onze ontdekkingen, kennis en ervaringen willen wij dan ook graag met u delen om samen met u velen te kunnen helpen.

 

De volgende links brengen u naar behandelaars die bij mij de serie van 3 workshops over de Corpus Callosum Methode gevolgd hebben. Deze workshops gingen over de motorische ontwikkeling, visuele vaardigheden en de samenwerking van de hersenhelften. 

 

https://www.bijkee.nl/
Kinderpraktijk bij Kee
Karin Stolk – Tangenbergh
Psychomotorisch kindercoach
Kerklaan 100  2912CL Nieuwerkerk aan den IJssel
info@bijkee.nl

 

https://bestebasis.nl

Josine Bandsma

Bronsbergen 25 - 109 

7207 AD Zutphen

info@bestebasis.nl

 

https://kinderpraktijkdeanderekant.nl

Lenny Zuijderduijn
Graslelie 38
2224JV Katwijk
info@kinderpraktijkdeanderekant.nl

 

Alice de Vries

Werkt als remedial Teacher op een basisschool in Haren, waarbij ze bij voorkeur werkt aan de onderliggende oorzaken van de leerproblemen bij kinderen. Verder is Alice Brain Gym instructeur en verzorgt ze de opleiding Psycho Motorisch Kindercoach van Beweeg&Groei in Groningen. 

ecilia1964@gmail.com

 

 

 

 

© 2007-2023 C.M. Hulsman-Krul